Over Zig Zag Forms

Formulierenfabriek Zig Zag Forms B.V. is een modern en geavanceerd grafisch bedrijf opgericht in 1975. Begonnen als specialist in bedrukte kettingformulieren, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot marktleider in de Benelux voor kantoor en logistieke formulieren. Voor al uw zelfkopierende documenten bent u bij ons aan het juiste adres.

De formulierenfabriek

“We noemen onszelf de formulierenfabriek omdat we met 25 ervaren medewerkers het totale plaatje van grondstof tot eindproduct in eigen huis verzorgen. Deze aanpak leidt samen met persoonlijk klantencontact tot een hoge mate van flexibiliteit en efficiency. Onze 1.800 vaste klanten profiteren daar dagelijks van.

Levering vanuit opslag

“Het streven van Zig Zag Forms is dat u geen omkijken heeft naar de formulieren die uw bedrijfsvoering soepel laten verlopen. In ons magazijn staan ruim 1.100 pallets op voorraad voor onze klanten. Of u nu nationaal of internationaal zaken doet, wij zorgen ervoor dat uw formulieren:

  • altijd voor het grijpen liggen
  • voldoen aan de juiste kwaliteitseisen
  • de benodigde gegevens bevatten
  • efficiënt zijn in toepassing en gebruik
  • de meest rendabele oplossing opleveren voor uw bedrijfsvoering

Beter, sneller en goedkoper

“Door continu te blijven optimaliseren en samen te werken met specialistische partners op gebied van logistiek, beheer en IT, doen we het beter, sneller en goedkoper.
Daag ons uit! Bel 071 589 45 00.
Binnen een uur heeft u een passende offerte in uw mailbox.

voordelen van een kettingformulier

Een kettingformulier? Dat is toch van de vorige eeuw? Nou nee dus. Zig Zag Forms produceert jaarlijks ruim 200 miljoen kettingformulieren voor 1800 klanten. Hoe dat zo? Deze klanten weten dat je met kettingformulieren sneller, beter en vele malen goedkoper kunt printen op een moderne matrixprinter.
Lees verder

WERKEN BIJ

Op dit moment zijn er geen vacatures.

JAARVERSLAG 2021

Jaarcijfers 2021 Zig Zag Forms B.V.
Lees verder

MVO in de Formulierenfabriek

Formulierenfabriek Zig Zag Forms maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen door het milieu mee te nemen in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Lees verder