BEDRUKT OPVULPAPIER

  • ONDERSCHEIDEND
  • PROFESSIONELE UITSTRALING
  • HOGERE ATTENTIEWAARDE
  • ZONDER MEERPRIJS
  • 100 % RECYCLEBAAR IN TWEE VARIANTEN VERKRIJGBAAR
  • 400 METER PER DOOS
BEL+31 (0)71-589 45 00
Mail onsinfo@zigzagforms.nl

Opvulpapier met uw eigen logo! Geef uw pakketen meer attentiewaarde en breng uw merknaam nog meer onder de aandacht zonder hoge meerkosten.

Zig Zag Forms is de enige producent die opvulpapier maakt voorzien van uw eigen logo of reclame boodschap. Het papier wordt éénzijdig bedrukt in de kleur zwart.
Uw logo of reclame boodschap wordt meerdere malen per vouwslag afgebeeld en is hierdoor gegarandeerd zichtbaar zodra het als strook in de doos gaat.

Dit papier geeft uw te verpakken producten niet alleen een professionele uitstraling, maar u verpakt de producten ook nog eens op een zeer verantwoorde manier (dus zonder plastics). Daarnaast zijn de producten goed gefixeerd en daardoor goed beschermt bij transport. Het opvulpapier is gemaakt van gerecycled papier en is zig zag gevouwen voor een gemakkelijke verwerking zowel handmatig als machinaal.

Er zijn twee papiersoorten te verkrijgen. Gerecycled 70 grams bruin kraft papier of 70 grams wit Crown Native papier. Beide soorten worden geleverd in pakken van 2000 vel (400 meter.) Deze worden, al vanaf 5 dozen, franco huis  geleverd.

Voor prijzen, levertijden en mogelijkheden bel of mail.

Wilt u meer weten wat Zig Zag Forms nog meer te bieden heeft? Bekijk hier onze producten

Een professionele uitstraling met bedrukt opvulpapier

Opvulpapier is een effectieve en zeer duurzame manier om loze ruimtes in dozen op te vullen. Ons papieren opvulmateriaal houdt alle producten in de doos keurig op zijn plaats. Producten zullen tijdens het vervoeren niet verschuiven waarmee u schade aan het product voorkomt. Opvulpapier werkt beschermend en schokabsorberend.

Opvulpapier met uw bedrijfslogo geeft een professionele uitstraling. uw logo wordt veelvuldig op het papier gedrukt zodat uw logo bij het openen van de dos altijd direct zichtbaar is. Opvulpapier is niet alleen een goede methode om dozen mee op te vullen, ook is ons papier een stuk duurzamer dan plastic opvulmateriaal. Ons bedrukte opvulpapier is verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit en worden voorzien van uw logo met zwarte inkt. 

Related Projects