Datum: /
Deel dit artikel:

Nieuws

De Evolutie van Zig Zag Forms: Van kettingformulieren tot marktleider

Zigzagforms-fabriek


In 1975 begon de reis van Zig Zag Forms B.V. met de bescheiden druk van kettingformulieren. In bijna vijf decennia heeft dit bedrijf een transformatie ondergaan die exemplarisch is voor de grafische industrie als geheel. Wat begon als een eenvoudige drukkerij, heeft zich ontpopt tot de onbetwiste marktleider in bedrijfs- en logistieke formulieren in de Benelux. Deze reis was geenszins gemakkelijk.

Het vereiste een diep inzicht in de marktdynamiek, de mogelijkheid om te anticiperen op toekomstige trends en een niet-aflatende focus op kwaliteit en innovatie. Elke keer dat de industrie evolueerde, deden wij bij Zig Zag Forms dat ook. Wij omarmden nieuwe technologieën, hebben ons aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en streefden ernaar om voortdurend hun productaanbod en diensten te verbeteren.

Zig Zag Forms is een bedrijf dat niet tevreden is met stilstand. Door te investeren in onderzoek, ontwikkeling en personeelstraining hebben wij onszelf steeds opnieuw uitgevonden. Als resultaat hiervan kunnen klanten rekenen op producten die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar deze vaak overtreffen.

Laat een reactie achter

Overige blog berichten
To top