AKTIES BIJ DE FORMULIERENFABRIEK

REEDS VERLOPEN ACTIES

Dopper Glass Cadeau bij uw bestelling

Geldig tot 1-06-2021

Zig Zag Forms is altijd helder als het gaat om kwaliteit.
Uw formulieren moeten goed zijn en wij garanderen deze kwaliteit daarom ook. Hierin zijn wij zo helder als glas.

Om dit symbolisch kracht bij te zetten, ontvangt u bij iedere aanmaakopdracht voor bedrukte formulieren een dopperfles cadeau.  Deze nieuwe Dopper heeft niet alleen een mooie luxe uitstraling, hij kan ook goed tegen een stootje.

Bij de orderbevestiging ontvangt u een retourformulier. Stuur deze retour en u ontvangt de dopperfles binnen enkele dagen.

Bent u nog niet bekend met onze kwaliteitsformulieren? Neem dan eens contact met ons op.

RUGZAK CADEAU BIJ UW BESTELLING

Bij Zig Zag Forms drukken wij, zoals u dat van ons gewend bent, de gehele zomerperiode door. Natuurlijk doen wij dit niet met een volledige personeelsbezetting. Daarom zijn wij nu al bezig met de productieplanning voor de komende zomermaanden.

Wij vragen u daarom ook om uw voorraden na te kijken en uw opdrachten nu alvast in te plannen. Zo bent u er zeker van dat uw documenten tijdig in huis zijn.

Als dank ontvangt u, bij elke nieuwe productie-opdracht voor bedrukte formulieren, deze super handige Zig Zag Forms Rugzak.

Verras een dierbare met een mooi boeket.

Zolang de voorraad strekt

De gevolgen van het coronavirus zijn ernstig voelbaar en iedereen snakt naar betere tijden.

Om de boel een beetje op te fleuren geven wij 100 cadeau- kaarten weg. Bij elke nieuwe productieopdracht voor bedrukte formulieren ontvangt u één cadeau-kaart*. Leuk om een dierbare een hart onder de riem te steken.

Dus bent u toe aan nieuwe formulieren? Bestel dan snel, want op = op!
(*Leveringen uit voorraad vallen buiten deze actie)

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij uw opdracht met alle zorg en aandacht omringen.

Wij wensen u veel gezondheid toe in deze tijd en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Hartelijke groet,

Team Zig Zag Forms

Tot eind april bij iedere opdracht dit verrassende geschenk!

Geldig tot 30-04-2020

Bestel minder vaak en bespaar veel

Geldig tot 29-02-2020

Minder transportbewegingen, meer duurzaamheid.

Veel van onze klanten bestellen meerdere malen per jaar hun formulieren. Soms wordt er iedere maand besteld. Natuurlijk leveren wij dat graag maar is het ook logisch? Het zal u verrassen hoeveel u kunt besparen als u een grotere hoeveelheid afneemt waar u een langere tijd mee vooruit kan.

Wij willen graag zo optimaal mogelijk bij u leveren en samen met onze vervoerder zo efficiënt mogelijk omgaan met transportbewegingen. Wij belonen iedere besteller die zijn of haar bestelling heeft aanpast om dit doel te bereiken met een attentie namelijk deze leuke bluetooth speaker.

EEN GRATIS KRASLOT BIJ UW BESTELLING

Geldig tot 31-12-2019

Het einde van het jaar is weer in zicht en voor Zig Zag Forms is dit altijd de drukste periode van het jaar. Veel van onze klanten hebben hun formulieren al ingepland staan voor levering december en dat aantal neemt sterk toe.

Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u tot en met eind december, bij iedere opdracht voor bedrukte formulieren, een decemberkalender kraslot. Vul het antwoordformulier dat bij de orderbevestiging zit in en wij sturen uw kraslot binnen enkele dagen naar het door u opgegeven adres.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2019

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en ontwikkeling van Zig Zag Forms neem dan contact met ons op.