AKTIES BIJ DE FORMULIERENFABRIEK

Rugzak cadeau bij uw bestelling.

Bij Zig Zag Forms drukken wij, zoals u dat van ons gewend bent, de gehele zomerperiode door. Natuurlijk doen wij dit niet met een volledige personeelsbezetting. Daarom zijn wij nu al bezig met de productieplanning voor de komende zomermaanden.

Wij vragen u daarom ook om uw voorraden na te kijken en uw opdrachten nu alvast in te plannen. Zo bent u er zeker van dat uw documenten tijdig in huis zijn.

Als dank ontvangt u, bij elke nieuwe productie-opdracht voor bedrukte formulieren, deze super handige Zig Zag Forms Rugzak.

REEDS VERLOPEN ACTIES

Verras een dierbare met een mooi boeket.

Zolang de voorraad strekt

De gevolgen van het coronavirus zijn ernstig voelbaar en iedereen snakt naar betere tijden.

Om de boel een beetje op te fleuren geven wij 100 cadeau- kaarten weg. Bij elke nieuwe productieopdracht voor bedrukte formulieren ontvangt u één cadeau-kaart*. Leuk om een dierbare een hart onder de riem te steken.

Dus bent u toe aan nieuwe formulieren? Bestel dan snel, want op = op!
(*Leveringen uit voorraad vallen buiten deze actie)

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij uw opdracht met alle zorg en aandacht omringen.

Wij wensen u veel gezondheid toe in deze tijd en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Hartelijke groet,

Team Zig Zag Forms

Tot eind april bij iedere opdracht dit verrassende geschenk!

Geldig tot 30-04-2020

Bestel minder vaak en bespaar veel

Geldig tot 29-02-2020

Minder transportbewegingen, meer duurzaamheid.

Veel van onze klanten bestellen meerdere malen per jaar hun formulieren. Soms wordt er iedere maand besteld. Natuurlijk leveren wij dat graag maar is het ook logisch? Het zal u verrassen hoeveel u kunt besparen als u een grotere hoeveelheid afneemt waar u een langere tijd mee vooruit kan.

Wij willen graag zo optimaal mogelijk bij u leveren en samen met onze vervoerder zo efficiënt mogelijk omgaan met transportbewegingen. Wij belonen iedere besteller die zijn of haar bestelling heeft aanpast om dit doel te bereiken met een attentie namelijk deze leuke bluetooth speaker.

EEN GRATIS KRASLOT BIJ UW BESTELLING

Geldig tot 31-12-2019

Het einde van het jaar is weer in zicht en voor Zig Zag Forms is dit altijd de drukste periode van het jaar. Veel van onze klanten hebben hun formulieren al ingepland staan voor levering december en dat aantal neemt sterk toe.

Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u tot en met eind december, bij iedere opdracht voor bedrukte formulieren, een decemberkalender kraslot. Vul het antwoordformulier dat bij de orderbevestiging zit in en wij sturen uw kraslot binnen enkele dagen naar het door u opgegeven adres.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2019

ZIG ZAG FORMS VERJAARDAGSACTIE

Geldig tot 31-10-2019

Alleen in de maand oktober ontvangt u bij iedere productieopdracht van bedrukte kettingformulieren, doordruk sets of doordruk Laser A4 papier, een mooie opvouwbare paraplu cadeau. Een hele handige zelfs, want met één druk op de knop is deze paraplu makkelijk te openen en weer te sluiten. Eigenlijk net zo gemakkelijk als het bij Zig Zag werkt.

Mooie Hamamdoek bij uw bestelling

Geldig tot 31-08-2019

De zomer komt er weer aan en bij de zomer hoort ook een zomerse attentie. Deze zomer ontvangt u bij iedere opdracht voor bedrukte formulieren een mooie Zig Zag Hamamdoek. Deze praktische doek is veelzijdig te gebruiken.

Kortom een geweldig cadeau voor uzelf of om iemand anders een plezier mee te doen. Deze hamamdoek wordt na uw bestelling kosteloos naar u verzonden.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en ontwikkeling van Zig Zag Forms neem dan contact met ons op.