AKTIES BIJ DE FORMULIERENFABRIEK

Hier staan onze actuele akties en akties die reeds zijn verlopen

CREDITCARD HOUDER CADEAU

Geldig tot 31-10-2018

Al 43 jaar is Zig Zag Forms de drukkerij voor alle mogelijke formulieren.
Van ontwerp tot eindproduct produceren wij in onze eigen fabriek. Uniek in Nederland maar al 43 jaar gewoon in Zoeterwoude.

Veel formulieren hebben wij op voorraad of maken wij klant specifiek, in alle kleuren en formaten, binnen enkele dagen. Van kettingformulieren tot ( doordruk) sets. Van doordruk laser A4 tot Briefpapier A4.

In oktober ontvangt u bij iedere bestelling voor bedrukte formulieren deze creditcardhouder.

Plaats dus nu uw bestelling.

Sterk, stoer en robuust

Geldig tot 31-08-2018

Deze robuuste roestvrijstalen waterfles is net als de producten van Zig Zag Forms van hoogwaardige kwaliteit. Plaats uw bestelling en u ontvangt bij de orderbevestiging het invulformulier. Vul deze volledig in en wij sturen de dopperfles binnen enkele dagen naar u toe.

Een mooi moment om de voorraad na te kijken en beloond te worden met deze robuuste Dopper Drinkfles.

Bol.com Cadeaukaart bij iedere aanmaakopdracht

Geldig tot 30-04-2018

Het gaat weer goed met de Nederlandse economie. Ook Zig Zag Forms ziet bij haar klanten een positieve groei in het gebruik van formulieren. Het gemiddeld verbuik neemt toe en de aanmaakhoeveelheden worden groter. U begrijpt dat wij als formulierenfabriek hier enorm blij mee zijn.

Om deze fantastische groei te vieren ontvangt u bij iedere productieopdracht voor voorbedrukte formulieren, een Bol.com Cadeaukaart. Bij uw orderbevestiging ontvangt u van ons een link waarmee u uw cadeaukaart kunt aanvragen.

Op dit moment is onze standaard levertijd 3 tot 4 weken. Wij verzoeken daarom ook uw voorraden na te kijken en uw formulieren in te plannen.

Bol.com actie
decemberkalender2016

De december kalender

Geldig tot 31-12-2017

Onze traditionele December Kalender Actie loopt nog tot eind december.

Bij iedere opdracht voor bedrukte formulieren ontvangt u een tegoedbon voor de decemberkalender, ook als uw opdracht in het nieuwe jaar wordt geproduceerd.

In verband met langere levertijden van papier adviseren wij u uw bestelling tijdig in te plannen.

Wij wensen u een gezellige december maand.

KRASLOT ACTIE

Geldig tot 1-11-2017

Op 4 oktober a.s. bestaat Zig Zag Forms 42 jaar.

Sinds de start in 1975 zijn wij uitgegroeid tot de grootste producent van zelfkopiërende formulieren in de Benelux. Met meer dan 1200 kopende klanten mogen wij ons met trots “De Formulierenfabriek” noemen.

Om deze verjaardag feestelijk te omlijsten, ontvangt u bij iedere bestelling voor bedrukte formulieren een “Monopoly Kraslot” cadeau.

Deze actie loopt tot 1 november 2017.

PERSOONLIJKE DOPPER BIJ BESTELLING BEDRUKTE FORMULIEREN

Geldig tot 31-08-2017

Persoonlijke aandacht, luisteren en vooral meedenken met onze klanten vinden wij nog belangrijker dan het bestelde aantal formulieren. Met deze persoonlijke benadering willen wij ook onze waardering tonen voor uw bestelling.

Om deze persoonlijke aandacht nog meer betekenis te geven ontvangt u bij iedere opdracht voor bedrukte formulieren, een persoonlijke Dopper fles cadeau.

Geen logo van Zig Zag Forms, alleen uw naam. Persoonlijker kunnen wij het niet maken.

Stuur uw opdracht in en u ontvangt de tegoedbon voor deze Dopper bij uw orderbevestiging. Vul deze volledig in en wij sturen de Dopper binnen 2 weken toe.

Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2017

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en ontwikkeling van Zig Zag Forms neem dan contact met ons op.